Hvad vi laver….

Her på matriklen sker der rigtig mange ting, altså ud over at vi hver især passer vores fuldtidsarbejde.

Nogle gange føler jeg mig træt, så tænker jeg på de ting vi har gang i – og forstår godt hvorfor.

Se dig omkring på siden, brug menuerne til at finde rundt, der er meget spændende at læse.

6 kommentarer

 1. Hej,
  Jeg har en kartemaskine, hvor trækbåndet ( grøn) er sprunget.
  Jeg kan se på din karter at trækbåndet, er ufarvet,
  var den på fra ny? eller er det en ny du har købt?
  På forhånd tak.
  Hilsen Else Westphal😉

 2. Hej
  Jeg vil spørge om I kender et sted man kan få maskin kartet ca. 4-5 kg alpaca uld. Jeg har før brugt Kronjyllands Karteri som nu desværre er lukket, men som ellers var ideelt, fordi man fik nøjagtig det uld tilbage igen som man havde afleveret.

 3. Min søster har købt noget fantastisk urtete på markedet i Horsens i går. Kan man købe det her på hjemmesiden, jeg kan ikke finde det?
  Mange hilsner Bettina

  1. Hej Bettina!

   Rigtig dejligt at din søster er tilfreds med teen. 😀 Vi har ingen webbutik. Du kan finde os på middelaldermarkeder rundt om i landet. Vi har ikke nogen planlagt i øjeblikket, så det kan godt blive lidt svært

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *