Om os

I huset bor til daglig to personer og to katte. Orv, det skulle vist have været omvendt… kattene først..

De tre store unger er fløjet fra reden og bor i Ry, Valby og Aalborg.

Huset er fra 1860. Det ligger godt gemt inde i på marken og i skoven. En moden dame, der efterhånden har brug for god pasning og pleje for at holde sit gode helbred og udseende. Det er dog stadig et herligt gammelt hus.

En lidt trist opdatering her over sommeren 2020 – de to katte er gået til de evige jagtmarker. Der er blevet stille i huset. En ny tid – ingen mad-tiggende og tyranniserende katte – ingen afhængighed. Det går nok. 😊

2 kommentarer

  1. Excellent weblog here! Also your site quite a bit up fast! What host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink for your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *